Kwirkey en Barticipation bundelen krachten

 

Meer slagkracht en expertise in oplossingen voor parkeren en mobiliteitKwirkey en
Barticipation Parkeeradvies bundelen vanaf 1 oktober 2021 de krachten. Kwirkey, het adviesbureau in parkeren en mobiliteit dat in 2019 is opgericht, versterkt zo zijn slagkracht, expertise en netwerk. Directeur Bart Schinkel van Barticipation wordt aandeelhouder en adviseur bij Kwirkey. Met de toetreding bestaat Kwirkey vanaf 1 oktober uit 9 medewerkers.

Kwirkey en Barticipation werkten al geruime tijd samen aan diverse projecten. Beide organisaties vullen elkaar goed aan in vakkennis, dienstverlening en portfolio. De toetreding van Bart Schinkel is dan ook een logische stap, zeggen Dave Linssen en Marc Moonen, keyplayers en directieteam bij Kwirkey: “Wij zijn sterk in het ontwikkelen van mobiliteitsvisies, mobiliteitsconcepten, het opstellen en implementeren van parkeerbeleid en de realisatie van praktische oplossingen voor exploitatie, waardering en klantbeleving van parkeervoorzieningen. Bart is gespecialiseerd in de advisering van de vastgoedsector op het gebied van beoordeling, ontwerp, exploitatie en waardebepaling van parkeergarages. Gezamenlijk kunnen we meer opdrachtgevers als partner van dienst zijn met een breder pakket aan mobiliteitsconcepten, -oplossingen en een doelgerichte aanpak.”

Bart Schinkel is per 1 oktober samen met Marc Moonen, Dave Linssen en Paul Bloemen aandeelhouder van Kwirkey. “Vanaf dat moment ben ik in de parkeermarkt ook actief onder de naam Kwirkey, niet meer als Barticipation. Het samengaan voelt goed, ook omdat we achter de schermen al langer samenwerkten en elkaar goed kennen. Als onderdeel van een succesvol en groter collectief kan ik meer voor onze klanten betekenen.”