Projecten

Bij onze projecten komen onze unieke aanpak, passie voor mobiliteits- en parkeer vraagstukken en jarenlange ervaring samen. Wij werken persoonlijk, praktisch en samen met onze opdrachtgevers. En altijd op de Kwirkey-manier: volgens Plan, Papier en Praktijk.

Parkeerexpertise

The City Post: zakelijk icoon in Zwolle

Alleen de tegeltjes in de wand van de parkeergarage zijn nog overgebleven van het oude postsorteercentrum. Verder is alles nieuw aan The City Post in Zwolle. DC Vastgoed heeft het voormalige TPG-Post Expeditie Knooppunt getransformeerd tot een onderscheidend en duurzaam multi-tenant kantoorgebouw. Kwirkey is trots op de bijdrage die we hebben kunnen leveren aan de realisatie van het nieuwe icoon van zakelijk Zwolle.

Oplossing bekijken
Parkeerexpertise

Binnendok — Amsterdam

Wonen, werken en parkeren in het hart van NDSM onder een bijzonder dak.

Kwirkey is door BMB Ontwikkeling ingeschakeld om parkeerexpertise in te brengen. Vanaf conceptfase, uitwerking van het functioneel ontwerp tot de waardebepaling en verkoop van de parkeergarage.

Oplossing bekijken
Mobiliteitsvisie en Roadmap Projecten

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool heeft meerdere onderwijslocaties in Breda, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal en Tilburg, die fysiek bereikbaar moeten blijven. Om dit te waarborgen, is er behoefte aan een Mobiliteitsvisie en een Roadmap Projecten. Aan ons de vraag om deze op te stellen.

Oplossing bekijken
Digitalisering vergunningparkeren

Gemeente Heerlen

Net als elke andere stad neemt ook gemeente Heerlen maatregelen om haar inwoners te beschermen tegen parkeeroverlast van bezoekers aan het stadscentrum. Om die reden is voor een aantal gebieden rondom het centrum een parkeervergunning nodig. In 2022 stapte heel Heerlen over op een digitaal systeem voor vergunningparkeren.

Oplossing bekijken
Mobiliteitsvisie en Roadmap Projecten

Stadshart Woensel

Winkelcentrum Woensel heeft een kwaliteitsimpuls nodig. Steeds meer winkels staan leeg. Om het centrum te behouden voor de ruim 100.000 inwoners van deze wijk is er een ontwikkelprogramma gemaakt. Het programma, opgesteld door onze opdrachtgevers Certitudo en Gemeente Eindhoven, schetst een visie hoe het winkelcentrum en de wijk er in de toekomst uit gaan zien.

Oplossing bekijken
Programma Manager Parkeren

Gemeente Hilversum

Door een overvloed aan auto’s loopt het verkeer in Hilversum langzaam vast. De gemeenteraad heeft daarom een nieuwe mobiliteitsvisie vastgesteld. Het is nu de taak van Gemeente Hilversum om deze te implementeren en wij helpen daarbij.

Oplossing bekijken