Mobiliteitsoplossingen die écht werken  

En nu.. actie!

Waar anderen vaak stoppen gaan wij door. Wij nemen ‘van start tot finish’ heel letterlijk. Wij werken namelijk ook mee bij de uitrol van onze projecten. De praktijk dus. Met de voeten in de klei aan de slag. Onze plannen in uitvoering brengen en de vooruitgang zien. Daar doen wij het voor.  

Benieuwd hoe we dat doen?

Onze Mobiliteitsoplossing in de praktijk  

Wij zijn het liefst bij onze partners op locatie. Door onderdeel te zijn van het projectteam zien wij toe dat werkzaamheden voortvarend en correct uitgevoerd worden, zodat elk project een succes wordt. Samen creëren zit in ons DNA. Wij werken niet alleen samen met onze collega’s maar ook met onze partners.

Daarnaast bezitten onze specialisten  een uitgebreid en actueel netwerk aan stakeholders en leveranciers,  zorgvuldig opgebouwd door de jaren heen. Wij nemen geen genoegen met standaardoplossingen, maar gaan altijd voor het beste resultaat.

Wij stoppen als het écht af is  

Voor ons is het pas rond wanneer de eerste elektronische laadpaal de grond in gaat. Of wanneer het nieuwe digitale parkeersysteem volledig operationeel is. Samen voor én met onze opdrachtgevers voeren wij onze plannen uit en zelfs na de live-gang blijven we nog even hangen. Om zeker te weten dat alles goed geregeld is.

Interim management

Beheerplan

Aanbestedingen

Parkeerregie

Optimalisatie

Waardebepaling

Weten wat wij voor jouw mobiliteitsvraagstuk kunnen betekenen?