Parkeerexpertise

The City Post: zakelijk icoon in Zwolle

Opdrachtgever:
DC Vastgoed
Expertise:
Parkeerexpertise

Alleen de tegeltjes in de wand van de parkeergarage zijn nog overgebleven van het oude postsorteercentrum. Verder is alles nieuw aan The City Post in Zwolle. DC Vastgoed heeft het voormalige TPG-Post Expeditie Knooppunt getransformeerd tot een onderscheidend en duurzaam multi-tenant kantoorgebouw. Kwirkey is trots op de bijdrage die we hebben kunnen leveren aan de realisatie van het nieuwe icoon van zakelijk Zwolle.

Deze zomer werd fase 1 van The City Post in gebruik genomen. Deze fase bestaat uit een gebouw van vijf verdiepingen met 13.500 m2 vloeroppervlak en zo’n 170 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage. Inmiddels hebben toonaangevende organisaties hun intrek al genomen in het bijzondere pand in het hart van Zwolle. ABN AMRO, BDO, Move en CBRE behoren tot de eerste huurders.

Functioneel ontwerp parkeren

Kwirkey heeft onder meer een bijdrage geleverd aan het functioneel ontwerp van het parkeren. Bart Schinkel is steeds als adviseur en parkeerexpert betrokken geweest bij het ontwerp. Ralph Boessen heeft geadviseerd over parkeerapparatuur en de leverancier daarvan. WPS Parking Solutions is geselecteerd en heeft het toekomstbestendige parkeermanagementsysteem geleverd.

Inmiddels wordt volop gewerkt aan de realisatie van fase 2 van The City Post: transformatie hoogbouw tot een gebouw van 7.400 m². Daarna volgt fase 3: de realisatie van een nieuw gebouw van ca. 11.000 m² met 450 parkeerplaatsen. Kijk voor meer informatie op de website van het project:  www.thecitypost.nl

Benieuwd wat we samen kunnen bereiken?