Hallo! Wij zijn Kwirkey.

Wij zijn hét antwoord op jouw mobiliteits- en parkeervraagstukken. Bomvol kennis verbinden wij locaties met mensen op een duurzame en toekomstbestendige manier. Dat doen wij altijd vanuit onze eigen unieke wijze: vanuit een plan, naar papier naar de praktijk.

Nieuws

Plan

Eerst analyseren, tactisch nadenken, prioriteiten stellen en het startpunt bepalen. Onze plannen voldoen altijd aan onze Kwirkey-standaard: kort, bondig en helder.

Papier

Als de basis is gelegd en plannen duidelijk en helder geformuleerd zijn volgt de oplossing. Met altijd hetzelfde doel: een duurzaam en toekomstbestendige oplossing voor je mobiliteitsvraagstuk.  

Praktijk

Wij werken mee bij de uitrol van onze projecten. Door onderdeel te zijn van het projectteam zien wij toe dat werkzaamheden voortvarend en correct uitgevoerd worden.

Parkeerexpertise

The City Post: zakelijk icoon in Zwolle

Alleen de tegeltjes in de wand van de parkeergarage zijn nog overgebleven van het oude postsorteercentrum. Verder is alles nieuw aan The City Post in Zwolle. DC Vastgoed heeft het voormalige TPG-Post Expeditie Knooppunt getransformeerd tot een onderscheidend en duurzaam multi-tenant kantoorgebouw. Kwirkey is trots op de bijdrage die we hebben kunnen leveren aan de realisatie van het nieuwe icoon van zakelijk Zwolle.

Oplossing bekijken

Weten wat wij voor jouw mobiliteitsvraagstuk kunnen betekenen?